Petri Villa ja Pasi Kaunistoinen toimivat aiemmin Paimion Teurastamon eläinkuljetuksissa. Millaiset miehet löytyvät ratin takaa?

Petri Villa jatkaa isänsä jälkiä

Petri Villa on kotoisin Perniöstä. Omin sanojensa mukaan ammatinvalinta oli geenivirhe. Ammatti periytyi isältä pojalle, ja näyttäisi jatkavan periytymistä edelleen. Seuraava yrittäjä on jo kasvamassa: myös Joona 6 vee haluaa rekkakuskiksi.
 
Petrillä on kolmikerroksinen täysperävaunuyhdistelmä sian teuraskuljetuksissa ja kaksi vakituista kuljettajaa: Sainio Henri ja Tammisto Ilari. Petrin toimialaan kuuluu myös ahtaiden paikkojen telanosturi.
  
Petrin saa hyvälle tuulelle, kun tilalla on eläinauton kurvatessa pihaan eläimet valmiina, kulkureitit selvinä ja talvikunnossapito hoidettu.
 
Petrin vapaa-aika kuluu merellä kalastellen ja veneillen.

Pasi hyppää aamuisin välitysauton rattiin

Toinen uusista kuskeista, Pasi Kaunistoinen, hyppää kuskin paikalle Kuhmoisista. Pasi on ollut alalla 25 vuotta, ja perinyt myöskin ammatin isältään, joka itse ajoi autoa 39 vuotta.


Pasilla on kaksi välitysautoa, joista toinen on vara-autona. Pasin neljästä pojasta yksi on jo vakituisena isänsä palkkalistoilla.  
 
Pasi toivoo, että tiloilla on hoidettu asiat niin, että auton saa oveen läheisyyteen ja eläimet saa ohjattua autoon sujuvasti ilman niiden pakomahdollisuutta. Hyvät vasikat, joilla on korvamerkit kunnossa ja paperit valmiina, tekevät hyvän päivän.
 
Mikä on eläinkuljettajan työssä Pasin mielestä parasta?
 
”Jokainen päivä on erilainen ja saa ajella kauniissa maalaismaisemassa”.
 
Pasi rentoutuu töiden jälkeen polttopuiden teon parissa ja autoa huoltaessa. Pasilla on myös Touko-koira, jonka kanssa hän käy hirvi- ja jänismetsällä.