Sinettiin rekisteröityminen

Vuonna 2021 uudistunut Sinetti palvelee HKScanin sopimustuottajia ja LSO Osuuskunnan jäseniä. Palvelu pitää sisällään eläinten ilmoittamisen, teurastiedot sekä tilitykset ja laskut. Broilerituottajien sähköinen kasvatuspäiväkirja Karinetti avattiin palveluun maaliskuussa 2022. LSO Osuuskunnan jäsenille aukeaa myös jäsenen oma Extranet, joka sisältää mm. osuuspääomantiedot, korkotilitykset ja velvoitelaskut. Pääkäyttäjä voi myöntää oikeuksia tilan tietojen tarkasteluun tilitoimistolle ja työntekijöille.

Näin aloitat Sinetin käytön: 

 1. Nimeä Sinetti-pääkäyttäjä tilallesi.
  Linkin lomakkeelle, jolla voit ilmoittaa pääkäyttäjätiedon, saat aluevastaavaltasi tai laita viestiä osoitteeseen elainhankinta@hkscan.com. Samalla lomakkeella voit nimetä pääkäyttäjän myös osuuskunnan jäsenen Extranettiin. 

 2. Odota muutama arkipäivä.
  Saat ilmoittamasi pääkäyttäjän sähköpostiin rekisteröitymisohjeen, kun pääkäyttäjätieto on lisätty järjestelmäämme.

 3. Rekisteröidy uuteen Sinettiin pääkäyttäjän sähköpostiosoitteella.
  Tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen askel askeleelta voit katsoa ja halutessasi tulostaa tästä.

  Huom! Uusi Sinetti ei toimi vanhentuneella Explorer-selaimella. Käytäthän siis koneesi uudempaa selainta, esim. Firefox-, Chrome- tai Edge-selainta.

Jos tarvitset apua Sinettiin rekisteröitymiseen, ota yhteyttä aluevastaavaasi tai laita viestiä osoitteeseen elainhankinta@hkscan.com.

 

Tervetuloa Sinetin käyttäjäksi!