Broilerinlihantuottajille

IMG 1343

Ketjussamme on 80 broilerinlihan sopimustuottajaa pääasiassa Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Tarjoamme kotitilan kumppaneillemme luotettavan ja kilpailukykyisen markkinakanavan sekä alkutuotannon parhaat tuottajapalvelut.

Broilereiden vanhempaispolvi elää Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella. Vastakuoriutuneet untuvikot sopimustuottajille toimittaa DanHatch Finland Oy Mynämäen hautomoltaan. Tällä hetkellä kasvatuksessa on Aviagenin Ross 308 broilerijaloste. Broilereiden teurastus ja leikkuu tapahtuu Rauman tehtaallamme.

Broilerin kasvatus on tarkkaan säädeltyä sopimustuotantoa, jossa neuvontatiimi tekee tiivistä yhteistyötä sopimustuottajan kanssa. Tilojen toiminnan systemaattinen seuranta takaa sen, että toimintatapoja pystytään muuttamaan ja tuotannon kehitystyötä tekemään nopealla aikataululla.

Rehujen toimivuutta analysoidaan jatkuvasti ja tarvittaessa ruokintaohjelmiin ja rehujen koostumuksiin tehdään muutoksia yhteistyössä rehuvalmistajien kanssa.

Lintujalostaja Aviagenin kanssa keskustellaan säännöllisesti jalosteessa tapahtuvista muutoksista ja heiltä saadaan kasvatukseen liittyvät päivitetyt ohjeistukset.

Broilerin sopimustuotanto poikkeaa muista tuotantomuodoista siinä, että koko ketjun toimintaa aikatauluja myöten johdetaan alkutuotannon ohjauksesta käsin. Sopimustilamme ovat sitoutuneet toimimaan teurastamon ohjauksen mukaisesti.

Lue lisää tuottajapalveluistamme ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!