Rehu- ja eläinrahoitus

Rahoitusvaihtoehtomme tuovat joustoa.

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus hyödyntää joustavaa Rehurahoitusta. Edullisella rahoituksella tasaat menojasi, eikä raha sitoudu kerralla yhteen hankintaan. Rehulasku on verotuksessa vähennyskelpoinen heti korollisen maksuajan alkaessa.

Rahoituskumppaninamme toimii OP Yrityspankki Oyj.

HKScan Rehurahoitus:
- koroton 14 vrk:n maksuaika
- 180 vrk:n korollinen maksuaika ilman vakuuksia
- laskun voi maksaa myös 180 vrk:n sisällä
- alhaiset korkokustannukset (Euribor 3 kk + 1,85 %)

Tarjoamme sopimustuottajillemme myös HKScan-eläinrahoitusta. Eläinluottokelpoinen LSO Osuuskunnan jäsen, jolla on voimassaoleva tuotantosopimus HKScanin kanssa, saa rahoituksen koko välitys- ja uudistuseläimiä koskevaan kauppahintaan ilman vakuusmenettelyä oman tilan puolesta. LSO Osuuskunta toimii luottojen takaajana. Myös muut sopimustuottajamme voivat saada eläinrahoitusta, mutta tällöin rahoitukselle on oltava erillinen vakuus.

Teuraseläinten kasvatukseen tulevien välitys- ja uudistuseläinten rahoittajana toimii Pohjola Pankki Oyj. Vastaamme käytännön järjestelyistä tuottajien suuntaan ja tilitämme teuraseläinten hinnat kokonaisuudessaan tuottajille. Sopimustuottajan tilalla olevat eläimet ovat automaattisesti ilman eri menettelyä kyseisen luoton vakuutena ja tuottaja maksaa eläinluoton suoraan pankille.

Kysy lisää aluevastaavaltasi tai asiantuntijoiltamme!