Kevät ja alkukesä ovat sujuneet HKScanin Rauman tehtaalla onnistuneissa merkeissä. Uusia tuotantoennätyksiä tehdään viikoittain ja pääsiäis- ja juhannussesonki hoituivat hienosti.

Tehtaan ylösajo jatkuu suunnitelmien mukaisesti vuoden loppuun, jolloin tehdas saavuttaa suunnitellun tuotantokapasiteetin. Euran tehdas suljettiin aikaisemman ilmoituksen mukaisesti 29.6.2018, jolloin myös henkilökunta vietti päättäjäisiä Kauttuan klubilla.


Rauman tehtaan tehokkuus ja toimituskyky ovat parantuneet selvästi kevään ja alkukesän aikana.

Panostusta työhyvinvointiin ja teknisiin ratkaisuihin

Kehitystoimenpiteitä on viety yhdessä tarmokkaasti eteenpäin ja tulokset alkavat näkyä.  Tehtaan henkilöstön työtyytyväisyys on parantunut selvästi ja kokemuksen karttuessa tuotannon tehokkuus ja toimituskyky on parantunut oleellisesti.

”Olemme kohdistaneet kehitystoimenpiteitä työhyvinvoinnin kehittämiseen parantamalla työergonomiaa ja työturvallisuutta sekä laitoksen teknistä käytettävyyttä”, Rauman tehtaan johtaja Jouni Iikkanen listaa esimerkkejä kohteista, joihin on panostettu.

Haasteet eivät lannista - luottoa onnistumisiin

Tehtaan ensimmäinen toiminnallinen kesä tuo tullessaan uusia haasteita esimerkiksi ilman lämpenemisen muodossa, ja tehtaan kesäharjoittelijat joutuvat vielä hakemaan rutiinia tehtäviinsä.

”Haasteet tiedostaen jatkamme onnistumisien metsästystä luottavaisin mielin yhdessä henkilöstön kanssa”, Iikkanen kertoo.