HKScanin tuottajat kokoontuvat tammikuussa tuottajaseminaareihin - Sika- ja broilerituottajat Tampereelle 17.–18.1. ja nautatuottajat Rantasalmelle 19.-.20.1.

Seminaarien ohjelmassa mielenkiintoisia puhenvuoroja, tietoa uusista hankkeista sekä vuoden tuottajien julkistaminen. HKScanin tuore toimitusjohtaja Jari Latvanen tulee tapaamaan tuottajia ja kertomaan näkemyksiään tulevaisuudesta.

Seminaareissa lisäksi hyvinvointiklinikka, jossa HKScanin terveydenhuollon ammattilaiset antavat vinkkejä ja vastaavat tuottajan omaa terveyttä koskeviin kysymyksiin. Hyvinvointiklinikoilla käyneiden kesken arvotaan Suunnon sykemittari.

Ennen kaikkea luvassa on mukavaa yhdessäoloa, rentoutumista ja verkostoitumista.

Tampereen tuottajaseminaarit järjestetään Tampereen Kylpylän upeassa miljöössä Näsijärven rannalla. Päivän puheenvuorojen jälkeen ja seuraavana päivänä on mahdollista rentoutua ylellisessä kylpylässä tai nauttia olostaan mukavassa hotellihuoneessa. 

Tampereen tilaisuuden juontaa musiikin monitoimimies, Tartu mikkiin – ohjelmasta tuttu Sami Hintsanen.

Sikaseminaarin tuottajapuheenvuoron aiheena on vapaaporsitus. Puheen tulee pitämään ruotsalainen Håkan Tufvesson, jolla itsellään on noin 1800 emakkoa.

Broileriseminaarin pääpaino on Gallus – projektissa. Projektinvetäjä Marita Jaatinen ja tuotekehitys- ja kategoriajohtaja Matti Nyfors tulevat keskustelemaan projektin aikataulusta ja tuottajien odotuksista investointiin liittyen.

Yhteinen illallinen ja illanvietto yllätysesiintyjineen takaavat kaikille mukavan illan seminaaripäivän päätteeksi.

Lue lisää Tampereen ohjelmasta täältä.

 

Hotelli Järvisydän Rantasalmella tarjoaa nautatuottajille ainutlaatuiset ja upeat puitteet seminaaripäivän viettoon. Järvisydämessä siirryt ajassa taaksepäin, sillä hotellin sisustus on tehty vanhoja suomalaisia perinteitä kunnioittaen kestikievarityyliin ja ajan henki huokuu jokaisesta yksityiskohdasta.

Rantasalmella kuullaan maidon tuottamisesta naapurimaissamme, kun Paula Pönniäinen (http://www.aspetorp.se/ )ja Mika Vehmanen saapuvat kertomaan maidontuotannosta Ruotsissa ja Virossa.

Järvisydämen Savolainen saunamuailma on tuottajien käytössä päiväohjelman jälkeen. Saunomisen ja lempeiden löylyjen jälkeen maistuu paikalliset herkut tunnelmallisessa ravintolassa sekä illanvietto lupsakassa savolaisessa hengessä.

Yllätysesiintyjät vauhdittavat illan ohjelmaa myös Rantasalmella.

Järvisydäntä ympäröi Saimaan talvinen luonto ja Linnansaaren kansallispuiston erämaisema. Halutessaan ympäristöön voi tutustua vaikka lumikenkäretkellä tai retkiluistimilla. Lue lisää talven seikkailuista tästä.

Rantasalmen ohjelma kokonaisuudessaan täällä.

Ilmoittautuminen seminaareihin auki 8.1. asti - vielä ehdit mukaan!
Lisätiedot ja ilmoittautuminen.