HKScanin broileri- ja sikatuottajat kokoontuivat seminaariin Tampereen kylpylään 17–18.1. ja nautatuottajat Rantasalmelle hotelli Järvisydämeen 19.–20.1.

Tilaisuuksissa tuottajat tapasivat ja juttelivat HKScanin tuoreen toimitusjohtajan Jari Latvasen sekä Suomen kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jyrki Karlssonin kanssa. Yhtiön johdon näkemykset HKScanin tulevaisuuden suunnitelmista kiinnostivat yleisöä ja molempien puheenvuorot herättivät runsaasti positiivista keskustelua.

Seminaareissa mukana oli HKScanin Hyvinvointiklinikka jossa työterveyshoitaja Inkeri Harju ja työhyvinvointipäällikkö Sari Vainikkala vastasivat tuottajan omaa terveyttä koskeviin kysymyksiin. Klinikalla oli mahdollisuus myös verenpaineen ja verensokerin mittaukseen. Oma terveys kiinnosti tuottajia ja väkeä Hyvinvointiklinikoilla riitti välillä tungokseen asti.

Seminaarien yhtenä teemana oli mukava yhdessäolo ja verkostoituminen. Tässä tavoitteessa onnistuttiin hienosti – seminaarit venyivät pitkälle iltaan mukavissa tunnelmissa.

Vuoden 2016 tuottajat julkistettiin Tampereen seminaarissa.
Käy tutustumassa tiloihin virtuaalisesti alla olevista linkeistä:

Vuoden 2016 broilerintuottaja: JHM Kaunisto Oy
Vuoden 2016 nautatuottaja: Joni Heikkilä
Vuoden 2016 sikatuottaja: Arto ja Riikka Ylilammi

 

Toimitusjohtaja Jari Latvasen puheenvuoro kiinnosti ja herätti kysymyksiä.

Gallus -projektista Kariniemen tuottajille kertoivat tuotantojohtaja Jussi Kosomaa, Gallus -projektinvetäjä Marita Jaatinen sekä tuotekehitys- ja kategoriajohtaja Matti Nyfors.

 

Rantasalmella Hotel & Spa Järvisydämessä seminaaria pidettiin aivan erityislaatuisissa puitteissa.

Hyvinvointiklinikoilla yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin sykemittarit.
Palkinnot lähtivät Alastarolle ja Janakkalaan -  onnea voittajille!

Vanha sanonta ”Vieraat tekevät juhlan ja hyvät puitteet kruunavat sen” piti paikkansa tälläkin kertaa.
Kiitos kaikille mukana olleille!