Forssan Suvi-ilta on yksi vuoden parhaimpia juoksutapahtumia Suomen kesässä. Tänä vuonna Suvi-iltaa vietettiin helteisessä säässä lauantaina 17.6. Mukana juoksujuhlassa oli myös Team HKScan, jossa juoksi reilu parikymmentä HKScanin tuottajaa ja henkilökunnan edustajaa.

 

HKScanin tuottajapalveluiden kivijalka on eläinten hyvinvointi ja terveys, vahva genetiikka, laadukas ruokinta ja eläinten hyvät olosuhteet. Tuottajien tukena ovat HKScanin asiantuntijat auttamassa myös rakennus- ja investointipalveluissa. Voimavarat arjen pyörittämiseen lähtevät omasta hyvinvoinnista, ja siksi myös tuottajan hyvinvointi on HKScanille erityisen tärkeä asia.

HKScan haluaa kannustaa sopimustuottajiaan huolehtimaan fyysisestä kunnostaan ja sitä kautta jaksamaan paremmin työssään. Suvi-illassa juostiin rennolla otteella, hyvässä porukassa. Samalla oli mukava vaihtaa kuulumisia muiden tuottajien ja HKScanin henkilökunnan kanssa.

Juoksutapahtumaan osallistuminen HKScanin tuottajien joukkueella oli yksi osa tuottajan omaa hyvinvointia koskevaa ohjelmaa. Myöhemmin syksyllä järjestetään tuottajien hyvinvointipäivät Eerikkilän Urheiluopistolla. Oma hyvinvointi on myös yksi marraskuussa järjestettävän tuottajaristeilyn pääteemoista.

 

Arjen keskellä on tärkeä tuntea kuuluvansa yhteisöön jossa välitetään. Forssassa oli hymy herkässä ja joukkuehenki korkealla. Ensi vuonna uudestaan!