Kotieläintilojen sujuvaan arkeen

HKScanPudas2

Kotimainen liha ansaitsee ruokapöydässä parhaimman paikan. HKScan on täydellä sydämellä mukana ruoan matkalla tilalta kuluttajan haarukkaan.

Olemme aktiivisesti läsnä Pohjois-Pohjanmaalla ja tuottajien arjessa – tutuin kasvoin, joustaen ja nopeasti reagoiden.

Nopeimmat ja laadukkaimmat noudot

Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla yhden kontaktin periaatteella – vastuu hankintasopimuksista ja eläinkuljetuksista on tuntemasi yhteyshenkilön käsissä.  Tämä varmistaa nopean tiedonkulun ja sujuvat noudot. 

Eläimesi noutaa tuttu, ammattimainen eläinkuljettaja. Samalla voimme vaihtaa kuulumiset ja terveiset onnistumisestamme reilusti kasvotusten. Haluamme oikeasti kuulla, missä kohtaa voisimme kehittyä juuri sinun tilaasi koskevan yhteistyön osalta.

HKScanPudas3.jpg
"Me pääsemme usein hakemaan eläimen jo samana päivänä. Neuvon asiakkaita ottamaan kiiretapauksissa puhelimen käteen ja soittamaan", Marko Pudas kertoo. 

Eläinten hyvinvointi etusijalla

Eläinkuljettajien ammattitaito ovat tärkeä osa palveluamme. Edellytämme jokaiselta kuljettajaltamme eläinkuljettajan pätevyyttä. Lisäksi koulutamme kuljettajiamme yhteistyössä SKAL ry:n kanssa.

Kuljetuskalustomme on nykyaikaista ja tukee eläinten hyvinvointia monin edellytyksin. Juomalaitteet, lämmitys, ilmanvaihto ja riittävä kuivikkeen määrä varmistavat eläinten hyvinvoinnin koko kuljetuksen ajan. 

Liity noutoketjuumme!

Ota yhteyttä Pohjois-Pohjanmaan nautamiehiin: 

Marko Pudas
Aluevastaava, autoilija
0400 382 288
marko.pudas@hkscan.com 

Rauno Pudas
Aluevastaava, autoilija
0400 388 387

Juha Lindholm 
Aluevastaava
0400 383 271

Voit tutustua Markoon Perjantai-blogissamme. Marko on mukana myös vuoden tuottaja -videossamme

P.S. Tutustu myös tuottajien omaan Lihakauppaan!

Nähdään tilalla!