Siitosonneja kaupan

Kasvatuskaudella 23-24 HKScanilla ei ole erillistä siitossonnien kasvatusta. Myöskään sonnihuutokauppaa ei poikkeuksellisesti järjestetä keväällä 2024. Mutta ei hätää! Siitossonneja on kasvamassa jalostajiemme kotikarjoissa ja sonnit ovat myynnissä suoraan jalostajilta.

Sonnimyynti-sivustoltamme löydät "myytävät sonnit"-välilehdeltä kaikkien sonnien esittelyt sekä myyjien yhteystiedot. Hae -kentässä voit hakea sonneja nimen perusteella. Voit myös suodattaa sonneja rodun, sarvellisuustiedon, syntymäpainoindeksin, emoindeksin tai teurasindeksin perusteella. Huomaathan, että Wagyu ja Blond d´Aquitane roduille ei lasketa Suomessa indeksejä, joten niiden kohdalla indeksisuodatus ei toimi. Voit myös merkata kiinnostavia sonneja tähdestä suosikeiksi ja kerätä niistä mielenkiintoisimmat ehdokkaat lähempään tarkasteluun.

Sonnimyynti-sivuston materiaalipankista löytyy mm. excel -listaus kaikista sonneista sekä kevään mittaan myös muuta materiaalia.

Sonnikauppa käydään tilojen välisenä kauppana. Toimi aina vastuullisesti eläinkauppaa tehdessäsi. Lue ETT:n laatimat Nautaketjun turvallisen toimintatavan ohjeistukset ja toimi niiden mukaisesti. https://www.ett.fi/nauta/tilatason-tautisuojaus/elainliikenne/ Ohje löytyy myös Sonnimyynti-sivuston materiaalipankista.

Myös me HK:lla autamme erittäin mielellämme sonnikauppaan liittyvissä asioissa. Meidän yhteystiedot löytyvät Ota yhteyttä -välilehdeltä.


Lisätietoa ja apua sonnivalintaan saa Päivi Anttilalta p.anttila.visitor@hkscan.com 
050 5253 631   

TUTUSTU SONNEIHIN MYYNTISIVUSTOLLA >>

Sonnihuutokauppa2022.jpg